Combinations

Jeg elsker mine combinations, eller bodyen, som jeg kaller den. Den er komfortabel og praktisk, passer bra under korsett og liv, stroppene synes ikke og man trenger egentlig ikke noe annet baselag (nuff said).

WearingHistory sitt mønster er fra 1912, men jeg har brukt min på så og si hver eneste laiv de siste årene. Den jeg har fått sydd til meg begynte derfor å bli godt brukt, og jeg innså at det også hadde vært veldig praktisk med en skift på lengre laiver, så jeg har lenge planlagt å sy en til.

Jeg har alltid intensjoner om å sy innenfra og ut, men kommer aldri i gang tidsnok, og ender med å måtte prioritere å gjøre ferdig det som skal synes. Nå fant jeg igjen mønteres mens jeg ryddet og bestemte meg for å få det gjort.

Jeg brukte et deilig bomulls-laken, som allerede hadde blitt brukt nok til å få den myke følelsen, samt noe av den milelange heklede bomullsblonden, og det tok meg bare et par timer. Mønsteret har jo bare 2 deler….

Jeg brukte en del tid på å montere blonden, og ganske lang tid på å finne ut hvordan jeg skulle feste to (ja, 2) trykknapper.

Anbefales på det varmeste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *