Yo yo in tha hood

Jeg hadde liggende en liten bit ull fra mammas kommode, som jeg bestemte meg for å lage en hette av. Vikinghette ser så enkelt ut i teorien, og da blir jeg ofte veldig skeptisk, for det kan da umulig være enkelt? Jo, det kan faktisk det. Hetten ble fort ferdig og liggende i esken, siden jeg hadde bestemt meg for å håndsy kantene.

Jeg hadde altså bestemt meg for å gjøre ferdig de prosjektene som bare trengte en siste finish. Håndsøm er noe jeg unngår så langt det lar seg gjøre, jeg har ikke tålmodighet til det. Det er også derfor jeg ikke er flinkere eller mer glad i broderi, en av de håndarbeidene jeg gjerne skulle ha gjort mer av. Jeg bestemte meg derfor for å utfordre meg selv, og brodere rundt kantene på hetten. Jeg googlet litt og fant en søm jeg synes var overkommelig og estetisk. Det tok noen timer, men fikk likevel overraskende fort fremover, og til slutt var hetten ferdig.

Jeg synes fargekombinasjonen ble veldig fin, og gleder meg til en anledning til å bruke den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *